Ivet (33):

Ik ben blessuregevoelig, maar met Personal Body Plan gaat het goed en ik kan me goed aanpassen

Ivet wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ivet

Na mijn eerste zwangerschap was ik dertig kilo aangekomen. Ik volgde Personal Body Plan al online en kreeg een half jaar als kraamcadeau. Het beste cadeau ooit!

Negen maanden na mijn bevalling was ik weer op mijn oude gewicht. Maar één jaar na de bevalling werd ik alweer zwanger van nummer twee, dus toen ging ik weer omhoog qua gewicht. Het was een hele andere zwangerschap, maar mijn gewicht nam even hard toe als bij de eerste. Over een paar weken wordt de eerste drie en de tweede begint al lekker te stappen.

Ik ben blessuregevoelig, maar het gaat met Personal Body Plan goed en ik kan me goed aanpassen. Op dit moment ben ik vier kilo van waar ik wil zijn. Je moet keuzes maken en soms jezelf een flinke schop onder de kont geven, maar met mijn Personal Body Coach Lynn gaat dat prima.

 

— Ivet

Het plan van Ivet

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ivet

Lynn Tackaert (35)

4.77 / 5

4029 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.