Linda (41):

It’s all about the mindset en niets is onmogelijk

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Ik heb altijd al geworsteld met mijn figuur. Smal van boven en een lekker onderstel. Ben een flinke jojo geweest en sporten deed ik wel, maar wist eigenlijk niet zo goed waar ik mee bezig was. Totdat Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Tessa Benda op mijn pad kwamen. In een half jaar tijd heb ik samen met haar mijn lichaam enorm veranderd! Nooit geweten dat ik er op mijn 40e zo strak uit zo komen te zien!

Tijdens Personal Body Plan leer je bewust te worden van wat je eigenlijk al die tijd ‘verkeerd’ hebt gedaan. Op het moment dat je daar bewust van bent, kom je al een heel eind. Daarnaast is een coach die met je meekijkt ook heel fijn. Het is een stok achter de deur. Je bent ook maar een mens, dus je gaat ook zeker een paar keer terugvallen. Maar omdat je weet wat je valkuilen zijn, is het ook makkelijker om weer de draad op te pakken.

It’s all about the mindset en niets is onmogelijk! Ik heb mijn wijntje echt niet laten staan. Het belangrijkste is dat de balans er is. 😉

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Linda

Tessa Benda (28)

4.76 / 5

990 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.