Emily (48):

It’s a lifestyle

Emily wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emily

Toen ik vijf jaar geleden begon met Personal Body Plan was ik daarvoor gestopt met roken en behoorlijk wat kilo’s aangekomen. In het begin ging het snel en ik zag snel resultaat. In de sportschool voelde ik me snel thuis en de krachttraining vond ik heerlijk. Ik kampte altijd met rugpijn, maar hier was ik snel vanaf door het sporten. Dus win-win situatie.

Ik de loop der jaren bleef ik stabiel. Soms stopte ik even met Personal Body Plan, maar ik begon het al snel te missen. De structuur, de trainingen, het is gewoon een levensstijl. Toen was er ineens corona…. sportschool dicht en ik moest ineens thuiswerken. Weg structuur. Zoals bij velen, vlogen de kilo’s eraan. Tijdens de 2e golf heb ik mezelf weer herpakt en Personal Body Plan weer opgepakt. Thuis trainen vergt wat motivatie, maar die was er inmiddels weer. Ik besloot om weer fit uit de quarantaine te komen.

Ik ben nog niet waar ik zijn wil, maar ik ben weer fit met m’n 48 jaar. Nog even door en dan wil ik spieropbouw gaan doen. En dat moet lukken, zeker nu de sportschool weer open gaat. Laat de zomer maar komen, ik heb de bikini al in de koffer, wat de bestemming ook mogen zijn.

Mijn Personal Body Coach Jacqueline is zeer betrokken bij al haar deelnemers. In het begin van de corona was ze echt een houvast voor mij. De meetings die ze organiseerde, de mails die ze regelmatig stuurt. Ook als ik even van de radar was, informeerde ze hoe het ging en of ze me ergens mee kon helpen. Je moet het zelf doen, maar het is zo fijn om iemand te hebben waar je met al je vragen en struggles terecht kan.

Personal Body Plan heeft er doen bijdragen dat ik veel minder last van m’n rug heb. Ik ben sterker en mijn houding is verbeterd.

— Emily

Het plan van Emily

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Emily

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3423 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.