Isabel (31):

Ik pas weer in mijn kleding van voor mijn zwangerschap

Isabel wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Isabel

Tijdens mijn zwangerschap ben ik 23kg aangekomen. Ik wist tijdens de zwangerschap al dat ik zo snel mogelijk na de bevalling wilde starten met Personal Body Plan, omdat ik al positieve ervaringen had met Personal Body Plan. 9 weken na de bevalling ben ik gestart en ik heb er geen moment spijt van. Tijdens de zwangerschap was ik mijn hele ritme wat betreft voeding en sporten kwijtgeraakt. Met behulp van mijn Personal Body Coach Marinke ben ik weer gaan plannen, mealpreppen en ook gaan genieten van leuke en lekkere dingen. Ik zorg ervoor dat het dan binnen mijn plan past, zodat ik er geen schuldgevoel aan over houd. Het tracken van voeding en het trainen met een doelgericht plan werkt voor mij heel goed. Mijn doel was om weer in de kleding van voor mijn zwangerschap te passen en dat doel heb ik al na deze eerste periode bereikt. Omdat ik het zo fijn vind ben ik inmiddels al gestart met een nieuwe periode, weer onder begeleiding van Marinke. Het is zo fijn om tijd voor jezelf te maken en aan jezelf te werken en hierdoor lekker in je vel te zitten. Marinke is een hele lieve coach. Ze laat je nadenken over (nieuwe) doelen, geeft veel tips en toont altijd weer interesse. Zonder haar was mij dit niet gelukt!

— Isabel

Het plan van Isabel

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Isabel

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2884 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.