Irma (55):

Ik had echt niet verwacht om nu al dit resultaat te boeken

Irma wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Irma

Al vaak ben ik bezig geweest met proberen wat kilo’s kwijt te raken. Na het thuiswerken door het coronavirus kwam ik behoorlijk aan. Ik was het helemaal zat. Aan het sporten lag het niet.

Twee tot drie keer per week was ik in de sportschool te vinden en in het weekend liep ik hard. Dankzij een collega ben ik bij Personal Body Plan terechtgekomen.

Ik had echt niet verwacht om nu al dit resultaat te boeken!!! Ik ben 55 jaar en had dit echt niet durven dromen. Dus dames: geef de moed niet op!

Met een goede Personal Body Coach (de mijne is Conny Tol) en natuurlijk zelfdiscipline gaat het echt lukken. Conny (@conny.tol) stimuleert mij altijd en geeft goede adviezen. Ze let goed op mijn eetgedrag en pakt me aan wanneer ik te veel calorieën overhoud.

Ik vond krachttraining ook nooit wat, maar vind het nu echt superleuk. En kijk wat voor resultaat het geeft. Ik ben helemaal happy. Nog ruim 1 kilo en ik zit al op mijn streefgewicht.

— Irma

Het plan van Irma

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Irma

Conny Tol (61)

4.29 / 5

76 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.