Iris (24):

Ik ben inmiddels 21,5 kilo afgevallen en zit goed in mijn vel

Iris wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Iris

Anderhalf jaar geleden ben ik voor het eerst begonnen met Personal Body Plan. Ik kan wel zeggen dat ik geen seconde spijt heb gehad van mijn deelname! Ik ben nu veel fitter, heb een betere conditie en heb meer zelfvertrouwen.

Ik ben inmiddels 21,5 kilo afgevallen en zit goed in mijn vel. Daardoor ben ik ook veel zekerder over mijn lichaam en kijk ik uit naar wat ik nog kan bereiken. Ik heb er dan ook nog een jaar aan vastgeplakt!

De afgelopen periodes had ik Melany Arends (@melanyarends) als Personal Body Coach. Ze is echt een topper. De aankomende periode heb ik Lisa van den Burg (@xlisa.pbp) als coach. Zo krijg ik weer nieuwe tips voor als je even vast zit of gewoon even wat kwijt wil.

— Iris

Het plan van Iris

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.