Iris (24):

Inmiddels ben ik 21 kilo afgevallen en zit ik een stuk lekkerder in mijn vel

Iris wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Iris

Ik was al een poosje aan het struggelen met mijn gewicht, waarbij ik wel vaker was afgevallen maar nooit met een blijvend resultaat. Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje en door het zien van de resultaten van andere members besloot ik hier ook aan te beginnen.

Ik heb geen seconde spijt gehad. Ik kan nog steeds af en toe uit eten en ik eet wat ik lekker vind. Inmiddels ben ik 21 kilo afgevallen en zit ik een stuk lekkerder in mijn vel.

Mijn Personal Body Coach Melany Arends (@melanyarends) geeft fijne tips om weer even vooruit te kunnen, maar is niet te veel aan het pushen. Ze laat het echt aan jou over, maar helpt wel als ze ziet dat het even niet zo lekker gaat. Het is echt mijn proces.

Ik ben nu veel energieker geworden. Voel me fijner en zit lekkerder in mijn vel ook beweeg ik veel makkelijker en zit ik mijzelf minder in de weg!

— Iris

Het plan van Iris

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Iris

Melany Arends (30)

4.72 / 5

664 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.