Irene:

Ik heb zowel lichamelijk als mentaal in korte tijd veel bereikt

Irene wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Irene

Een tijd geleden kocht ik bij de boekenwinkel ‘The Fat Burning Guide’. Daarna ben ik meteen Personal Body Plan op social media gaan volgen. Toen ik alles las twijfelde ik eigenlijk geen moment en een paar dagen later meldde ik me bij Personal Body Plan aan voor het ‘Fat Burning Plan’.

Voordat ik mee deed met Personal Body Plan was ik zelf al 8kg afgevallen, maar ik was nog niet tevreden. Ik at geen koekjes, chips of chocola en dacht dat ik nooit meer gewoon zou kunnen eten. Toen ik erbij ging sporten raakte ik de draad helemaal kwijt. Ik zocht veel informatie op internet en werd gek van de tegenstrijdige berichten. Ik sportte en at gezond. Toch bleef het resultaat uit.

Sinds Personal Body Plan heb ik rust. Ik heb geleerd hoe ik balans in mijn voeding breng. Hoe ik gewoon lekker kan eten en tegelijk mijn vetpercentage kan blijven verlagen. Ik heb goede opbouwende trainingsschema’s en hoef zelf niet meer uren op internet te zoeken naar oefeningen.

Voorheen deed ik altijd wat met krachttraining, maar het was totaal niet in balans. Nu heb ik meer rust en ben ik minder obsessief bezig met sporten. Ik besef nu dat er ook andere dingen in het leven zijn.

Ik heb zowel lichamelijk als mentaal in korte tijd veel bereikt, maar ik ben nog lang niet bij mijn gewenste resultaat. Ik ben nu klaar met het ‘Fat Burning Plan’ en ben overgestapt naar spieropbouw met het ‘Personal Muscle Shaping Plan’. Ik zal voorlopig nog lang gebruik maken van Personal Body Plan.⠀

— Irene

Het plan van Irene

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Irene

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4846 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.