Irene (29):

Ik ben nu meer dan 11 kilo kwijt!

Irene wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Irene

Al jaren ben ik bezig geweest met sporten en afslanken. Het lukte me nooit goed om het vol te houden en ik viel al snel terug in mijn oude patroon. Met mijn werk in de horeca was er namelijk altijd gezelligheid, lekker eten en alcohol aanwezig. Dit gebruikte ik ook vaak als excuus voor dat ene biertje of hapje extra.

Met Personal Body Plan lukt het me al een halfjaar om een gezonde levensstijl vast te houden terwijl ik nog steeds in de horeca werk! En ik drink af en toe nog steeds dat ene biertje extra, maar ik weet daarna ook snel weer de draad op te pakken, waardoor ik nog steeds progressie boek. Ik ben nu een halfjaar verder, meer dan 11 kilo kwijt en ik zit eindelijk lekker in mijn vel!

Mijn Personal Body Coach Nynke heeft me geleerd hoe ik goed met mijn voeding om kan gaan, ondanks dat ik zowel ‘s nachts als overdag werk. Ze geeft me duidelijke tips en ze is het steuntje in mijn rug dat ik nodig heb.

— Irene

Het plan van Irene

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.