Suzan (36):

Inmiddels mijn doel al voorbij! Personal Body Plan is echt een topconcept!

Suzan wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Suzan

De reden om met Personal Body Plan te starten was dat het me moeilijk lukte om de laatste 5 ‘zwangerschapskilo’s’ kwijt te raken. En eerlijk gezegd kon ik na 3 jaar ook niet meer zeggen dat het nog zwangerschapskilo’s waren 😉

Ik heb enigszins geluk dat ik, tot ik kinderen kreeg, weinig moeite hoefde te doen om slank te blijven. Dat is nu wel anders!

Ik ben nooit echt een sportschool type geweest, dus dit is ideaal dat je met Personal Body Plan kan wisselen van trainingslocaties (thuis, buiten en sportschool).

Mijn Personal Body Coach Stefanie is altijd positief en laat me zien dat ik goed op weg ben, ook wanneer ik zelf te kritisch ben of denk dat ik een dag ‘verpest’ heb. En ze stuurt lieve kaartjes!

Inmiddels mijn doel van 5 kilo al voorbij en ook heb ik minder rugpijn! Personal Body Plan is echt een topconcept!

— Suzan

Het plan van Suzan

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Suzan

Stefanie Braun (34)

4.81 / 5

1095 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.