Emma:

Inmiddels ben ik 16 weken bezig met Personal Body Plan en wat is er veel veranderd! ⠀

Emma wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emma

Als eerste natuurlijk mij lichaam. Daarom ben ik nou eenmaal begonnen met Personal Body Plan. Maar ik heb ook veel inzichten gekregen. Vooral over mijn voeding en hoe ik at. Niet dat iets niet mag, maar onder begeleiding van mijn Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn heb geleerd daar een balans in te vinden. Grappig is, dat het geen waar van ik dacht ‘het wel te weten’ onderuit is gehaald door wat ik nu heb geleerd.

Gek omdat af te leren, los te laten tegen je gevoel in te gaan. Ik heb dat moeten leren en nog steeds maar ik zie dat het werkt. Ik trainde al wel voor de start van Personal Body Plan maar deed eigenlijk maar wat. Ik heb nu veel meer het gevoel ergens ‘goed’ mee bezig te zijn.

De variatie maar vooral de progressie die ik maak met de trainingen, maakt dat ik het trainen echt leuk ben gaan vinden. Ik ben er nog niet maar door met Personal Body Plan bezig te zijn voel ik me al stukken beter over mezelf. En dat is de grootste verandering daar doe ik het voor!

— Emma

Het plan van Emma

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.