Tisha (27):

In een half jaar 12 kilo kwijt zonder een dieet te volgen

Tisha wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tisha

In een half jaar 12 kilo kwijt zonder een dieet te volgen.  

Afgelopen zomer was ik er klaar mee. Mijn buik, mijn benen, mijn armen en mijn gezicht. In de spiegel had ik het niet eens zo erg door, maar zodra ik een foto van mezelf zag schrok ik ervan en schaamde ik me ervoor. Ik was er klaar mee, wou er wat aan doen en heb me ingeschreven bij Personal Body Plan.  

 Bij mij staat het weekend vaak vol gepland met vrienden waarbij lekker eten en drinken hoort. Iedere week denk ik weer.. Dit weekend houd ik me in, maar telkens wordt het weer losser dan gepland. Ik kan nu in ieder geval wel makkelijker bewuste keuzes maken op het gebied van eten en drinken. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar wat ik nu al bereikt heb had ik nooit verwacht. 

 Anneke heeft me leren bewuste keuzes te maken in voeding en drinken. Het is heel fijn dat ze je zelf ook goed laat nadenken en niet alles voor kauwt. Soms zie ik zo erg tegen het sporten op, maar door de positiviteit van Anneke wordt de drempel veel minder hoog. Ze verplicht niks en geeft hele fijne motiverende tips. 

— Tisha

Het plan van Tisha

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tisha

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2298 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.