Mia (41):

In 12 weken ben ik al behoorlijk wat kilo’s en centimeters kwijt

Mia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mia

Ik ben 12 weken geleden gestart met Personal Body Plan en zo blij dat ik deze stap gezet heb. Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje op Instagram en zag de foto’s met progressie voorbij komen en dat was voor mij de trigger om ook te starten.

In 12 weken ben ik al behoorlijk wat kilo’s en centimeters kwijt. Daarnaast heb ik geen last meer van een opgeblazen gevoel en voel ik mij veel energieker! Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar zonder Personal Body Plan en de coaching van Jacqueline was dit resultaat mij zelf niet gelukt.

Personal Body Coach Jacqueline motiveert mij enorm! Ze geeft veel tips en haar extra mails met informatie zijn super waardevol! Zij leert mij bewuste keuzes te maken en daarbij te blijven genieten van eten. Te kijken naar de totale progressie en realistische doelen te stellen.

— Mia

Het plan van Mia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mia

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3384 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.