Beau (25):

In 1 jaar 18 kilo kwijtraken en toch genieten van het leven, het kan dus wel!

Beau wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Beau

Ik ben altijd iemand geweest die veel schommelde in gewicht. Ik hou van een hapje en een drankje en combineerde dit vaak met een crash dieet als het in mijn ogen weer te gek werd. Daarnaast had ik nooit zin om allerlei diëten te gaan volgen waarbij ik niet meer normaal mocht eten. Vorig jaar werden mijn ogen geopend toen ik het geweldige resultaat zag van een collega die al een tijd bezig was met Personal Body Plan.

Sinds ik gestart ben heb ik geleerd hoe ik op een verantwoorde manier kan genieten van het leven! In een jaar tijd heb ik een resultaat behaald wat ik nooit had verwacht. 18 kilo afvallen, lekker in m’n vel zitten en nog steeds genieten! Personal Body Plan is voor mij geen dieet maar een echte lifestyle geworden. Ik heb geen moment spijt gehad en kan trots zeggen dat Personal Body Plan mij een stuk vrolijker en zelfverzekerder heeft gemaakt!

Ik voel me gezonder, fitter en zit lekkerder in m’n vel. Ik heb me in lange tijd niet zo goed gevoeld!

Met behulp van mijn lieve Personal Body Coach Chrissy Zijmers heb ik dit mooie resultaat kunnen behalen. Zij heeft mij helpen doorzetten in moeilijke tijden en enorm veel geleerd over voeding! Ze is voor mij een echte topper!

— Beau

Het plan van Beau

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Beau

Chrissy Zijmers (33)

4.67 / 5

1809 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.