Imke:

Als je iets wil, is dat te bereiken zolang je er maar in gelooft en ervoor gaat.

Imke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Imke

Ik heb in 2013/2014 eerder de plannen van Personal Body Plan gevolgd, maar heb dat toen eerlijk gezegd niet serieus gevolgd. Met name bij mijn voeding bracht ik weinig veranderingen aan, waardoor ik geen resultaten boekte. Wat ik toen niet bewust heb ervaren en nu pas merk, is dat de gedragslessen van destijds wel degelijk tot mij zijn doorgedrongen.

Ik wist dus ergens wel wat te doen, maar had altijd een excuus. Nu pas besef ik echt dat alleen ik bepaal wat en hoeveel er naar binnen gaat, en daar niets of niemand de schuld van kan geven. Het draait allemaal om plannen en de beste keuzes in iedere situatie maken. Door het tracken van voeding in de app ben ik mij veel bewuster geworden van de voedingsstoffen van bepaalde producten en ben ik erachter gekomen dat ik veel te weinig en verkeerde verhoudingen at, waardoor ik sneller snaaibuien had.

Door de juiste balans gevonden te hebben, heb ik die nog zelden. Alles gaat met vallen en opstaan, de kracht zit hem vooral in het blijven opstaan en doorgaan. Leren van je valmomenten en weer door.

Als je iets wil, is dat te bereiken zolang je er maar in gelooft en ervoor gaat. En daar moet je wel wat voor over hebben…

— Imke

Het plan van Imke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.