Ilse:

Met behulp van Personal Body Plan heb ik balans gevonden en geniet ik meer

Ilse wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ilse

Na mijn zwangerschap twee jaar geleden ben ik gestart met Personal Body Plan. Destijds was mijn doel om de laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Met de tijd is mijn doel veranderd. Op dit moment zit ik in mijn derde periode Personal Body Plan en is mijn doel om lekker in mijn vel te zitten en energie te hebben. Die kilo’s zijn bijzaak geworden.

Niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn mindset en de rol die voeding en sport in mijn leven hebben zijn veranderd. Sinds kort ben ik zelfs gestart met het geven van bootcamp. Die positieve energie als je goed in je vel zit werkt echt verslavend!

Nog steeds eet ik chocolade, chips en patat, maar met behulp van Personal Body Plan heb ik daar balans in gevonden en geniet ik meer. Mijn Personal Body Coach Charlotte geeft tips waar ik mee vooruit kan, maar spiegelt ook als het nodig is. Dat kan ik echt nog wel gebruiken, want uitgeleerd raak je nooit.

Ik streef niet meer naar een perfect lichaam, ik streef naar een gezond en energiek lichaam.

— Ilse

Het plan van Ilse

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ilse

Charlotte de Ruiter (30)

4.54 / 5

1769 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.