Ilse (26):

Ik ben erg trots op het behaalde resultaat

Ilse wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ilse

In het afgelopen half jaar heb ik onwijs veel geleerd over voeding en mijn gewoontes. Ook de balans in voeding is iets waar ik veel meer inzicht in heb gekregen.

Het is zeker niet in een rechte lijn gegaan maar ik ben erg trots op het behaalde resultaat. Van tevoren kon ik niet goed inschatten wat het resultaat zou worden maar ik ben blij en dit motiveert ook enorm.

Mijn Personal Body Coach Angelique Flemming (@angelique.lifestylecoach) reageert altijd snel en denkt ook echt mee in wat werkt voor jou. Dit is voor mij belangrijk omdat ik het heel erg nodig heb om naar een doel te werken. Zij kan hier goed over meedenken en adviseren.

Vanaf nu ga ik Muscle Shaping volgen, wat ik eigenlijk nog spannender vind omdat ik hierbij ‘moet’ aankomen. Het meer eten gedeelte is natuurlijk wel mooi meegenomen. :).

— Ilse

Het plan van Ilse

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.