Ilse (25):

Ik heb veel geleerd over gedrag, voeding en training

Ilse wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ilse

Ik sportte eigenlijk al mijn hele leven, maar had de afgelopen twee jaar meer de focus gelegd op fitness. Ik behaalde alleen nooit het resultaat (lichamelijk, maar ook niet in de training) zoals ik dat wilde.

Daarnaast wilde ik niet op dieet, want ik hou er nou eenmaal van om uiteten te gaan en in de avond chocola bij de koffie/thee te eten.

Dat is voor mij de stap geweest om met Personal Body Plan te beginnen. Personal Body Plan is namelijk geen dieet. Ik heb veel geleerd over gedrag, voeding en training.

Het resultaat motiveert mij enorm en ik ben heel gedreven om dit vol te houden. Ook ben ik heel benieuwd naar mijn volgende resultaten en de bijbehorende doelstellingen. Dit zal ik ook in samenspraak met mijn Personal Body Coach Rody gaan opzetten.

Rody helpt mij bij mijn specifieke vragen over zowel voeding als training. Daarnaast kan je merken dat hij zelf heel enthousiast is in dit vak en brengt dit ook zeker over. Dat motiveert enorm :).

— Ilse

Het plan van Ilse

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.