Ilona (55):

Personal Body Plan is een way of life geworden

Ilona wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ilona

Als laatste van de familie ben ik januari 2019 met Personal Body Plan begonnen. Mijn lichaam was mede door de overgang aan het veranderen en niet in positieve zin. Daarnaast sportte ik wel, maar niet gericht.

Diëten doe ik al levens lang, maar nooit met blijvend resultaat. Nu heb ik mijn draai gevonden. Ik had zelfs even een time out van het sporten, vanwege een blessure, maar ik ben toen doorgegaan op de andere vlakken.

Ik ben bewuster van mijn voeding geworden. Ik heb er de tijd voor genomen en ben niet te hard van stapel gelopen en ben nu op een mooi stabiel gewicht. Nu probeer ik alleen wat meer spiermassa op te bouwen.

Zonder de super goed begeleiding van mijn Personal Body Coach Ikaika (@ikkihurley) was dit niet gelukt. Ze motiveert mij en onderbouwt ieder stap die ik zet. Ik ben afgelopen maart in haar voetsporen gestapt en coach nu ook, want ik gun iedereen de beste versie van zichzelf.

Personal Body Plan is een way of life geworden. Ik ben sterker en mijn conditie is beter. De opgebouwde spieren vormen een goede bescherming voor de ouder wordende gewrichten.

— Ilona

Het plan van Ilona

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ilona

Ikaika Husslage (32)

4.9 / 5

2045 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.