Ilona (31):

Personal Body Plan heeft mij een fijne structuur geboden

Ilona wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ilona

Dankzij Personal Body Plan lukt het mij eindelijk om een balans te vinden tussen genieten van lekker eten en bewust bezig zijn met mijn doelen.

Het aantal kilo’s dat ik er al wat jaren af wilde hebben, vlogen er tijdens de eerste maanden van mijn Personal Body Plan eindelijk van af. Wat een fijne structuur en stok achter de deur heeft dit mij geboden! Personal Body Plan is echt een cadeautje voor mijzelf geweest.

Door de trainingsschema’s maak ik elke week progressie. Ik vind het heel bijzonder om te merken dat ik telkens sterker word en m’n lichaam zie veranderen.

Het eerste half jaar ben ik heel fijn gecoacht door Maikel Hille (@maikelhille). Hij heeft mij veel goede tips gegeven omtrent voeding. Sinds kort word ik gecoacht door Marco van der Schreur (@marco_pbpcoach) en hij geeft mij goede tips rondom de training. Inmiddels ben ik zelf aan het coachen. Ik vind het supertof om anderen ook te kunnen helpen met hun doelen!

— Ilona

Het plan van Ilona

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ilona

Marco van de Scheur (31)

4.72 / 5

2131 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.