Ilona (55):

Ik ben echt trots op mijn resultaat en het is echt een way of life geworden

Ilona wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ilona

Als je op een zeker leeftijd wordt geconfronteerd wordt met een verandering van je lichaam, waar je niet op zit te wachten, moet je actie onder nemen.

Sporten loopt als een rode draad in ons gezin dus ik heb zelf altijd wel gesport. En diëten is er vanuit huis ook met de paplepel ingegooid. Ik heb werkelijk alles wel gedaan. Soms met succes, soms met minder resultaat en ja, dan verval je in je oude gewoontes en ben je weer terug bij af.

Totdat het hele gezin Personal Body Plan ging volgen en ik de resultaten zag. Ik heb toen de knop omzetten en in januari 2019 ben ik gestart. Op mijn eigen tempo waarbij ik iedere maand de nodige progressie boekte.

Ik ben er qua sporten vier maanden tussenuit geweest door een blessure, maar ik heb de voeding wel onder controle gehouden. Daarna heb ik het sporten weer opgebouwd.

Ik ben echt trots op mijn resultaat en het is echt een way of life geworden. Ik heb dit mede te danken aan mijn fantastische Personal Body Coach Ikaika (@ikkihurley) die mij ieder keer enthousiast motiveerde en adviseerde. Ze heeft veel empathie, geduld en denkt altijd in oplossingen. Echt een topper!

Zij heeft mij op het idee bracht om ook Personal Body Coach te worden. Ik heb in februari de opleiding gevolgd aan de Personal Body College en zo coach ik nu zelf ook met veel enthousiasme deelnemers naar de beste versie van zichzelf.

Dus ben jij ook van een zeker leeftijd en wil jij op een gezonde en leuke manier naar de beste versie van jezelf? Zet die knop om en wees welkom bij de Personal Body Plan familie.

— Ilona

Het plan van Ilona

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ilona

Ikaika Husslage (31)

4.9 / 5

2031 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.