Ilona:

Sinds de start ben ik 10 kilo kwijt

Ilona wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ilona

Op dit moment ben ik 24 weken bezig met Personal Body Plan. Ik ben destijds begonnen aangezien ik mijn eigen levensstijl wel een beetje zat was en iets beter in mijn vel wilde zitten. Het is niet dat ik een heel slechte levensstijl had, maar het kon voor mijn gevoel toch beter en daarnaast vond ik mijzelf ook gewoon wat te zwaar.

Daarom ben ik begonnen met het Personal Fat Burning Plan. Toen ik begon koos ik voor Bjørn Hofman als Personal Body Coach. En daar ben ik nog altijd enorm blij mee. Bjørn is een topper die mij iedere keer weer kan aansporen als het eens minder lekker loopt.

Bjørn veroordeelt je nooit, ook niet als je gewoon een slechte week hebt gehad. De afgelopen 24 weken waren voor mij veel momenten van vallen en opstaan. Er waren momenten dat ik met al mijn energie aan de slag ging, maar er waren ook momenten dat ik het heel lastig vond om er mee bezig te zijn.

Toch kreeg ik op die momenten veel vertrouwen van Bjørn en klommen we toch weer uit die diepe dalen. Ik heb geleerd dat het kan gebeuren en dat je ervan leert om vervolgens weer met al je energie het plan te herpakken. Ik ben heel blij met mijn Personal Body Plan.

Ik eet de lekkerste dingen en mensen om mij heen vragen zich wel eens af hoe het kan dat ik toch inmiddels bijna 10 kg ben afgevallen, terwijl ik zoveel eet. Ik denk zelf dat dat ook het succes is van het hele plan. Je kan eten wat je wilt. Het gaat er alleen om hoe je het doseert. Als ik zin heb in pizza dan eet ik dat ook gewoon. Hetzelfde geldt voor patat, heerlijk toch! Het kan gewoon, zolang je het maar doseert.

Mijn uit de hand gelopen hobby is bijvoorbeeld het maken van taarten. En daar moet toch ook wel eens iets bij geproefd worden, maar zolang je daar rekening mee houdt, kan dat gewoon :).

Ik ben ook best wel blij met het resultaat. Voor mijn gevoel ben ik er nog lang niet, maar desondanks ben ik toch 10 kg gewicht kwijt sinds de start! Daarnaast voel ik mij ook veel prettiger in mijn lijf en voel ik mij ook een stuk zelfverzekerder! Voor iedereen die twijfelt: gewoon doen! Het is geen dieet. Het is een manier van leven, waarbij je ook nog eens je doelen kan halen. Top toch?!

— Ilona

Het plan van Ilona

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ilona

Bjørn Hofman (34)

4.55 / 5

261 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.