Piroska:

Ik zou niet anders willen!

Piroska wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Piroska

Sinds ik met Personal Body Plan ben begonnen heb ik structuur in mijn leven. Ik let nu veel beter op mijn voeding. Iets wat ik nooit heb gedaan omdat ik nooit problemen met mijn gewicht hebt gehad. Ik dacht altijd gezond te eten, maar ik kwam er tijdens mijn plan achter dat het niet zo was. De samenstelling van mijn voeding was niet goed.

Ook kwam ik erachter dat wanneer je alleen naar de sportschool gaat en niet op je voeding let, je nooit zo’n efficiënt resultaat bereikt dan wanneer je beide combineert. Ik vond voorheen nooit leuk om naar de sportschool te gaan. Het is zwaar, het kost veel tijd en ik behaalde nooit het gewenste resultaat.

Met mijn Personal Body Plan heb ik in korte tijd al veel meer bereikt dan de jaren ervoor. Ik vind het fantastisch en een enorme steun om een Personal Body Coach te hebben. Ik zou mijn resultaat zonder mijn Personal Body Coach Renée niet gehaald hebben. Ze is een fantastisch persoon die er altijd is om je te steunen en geeft goede tips. Maar als iets niet goed gaat dan zegt ze dat ook gewoon. Echt een topper!

Ik ben super blij dat ik van Personal Body Plan gehoord heb en dat ik met mijn plan ben begonnen. Ik zou niet anders willen!

— Piroska

Het plan van Piroska

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.