Raymond (32):

Ik zit weer lekker in m’n vel en kijk vol trots in de spiegel

Raymond wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Raymond

Eind 2017 is het voor mij allemaal begonnen. Ik stapte op de weegschaal en daar stond ineens 89,9 kilo!! Whaaat?? Natuurlijk wist ik ergens wel dat ik te zwaar was, maar nu kwam die 90 kilo toch wel heel dichtbij. Met de geboorte van mijn dochtertje, een vakantie naar Suriname, werk en een druk sociaal leven was sporten en het bijhouden van voeding er volledig bij ingeschoten. Ik woog bijna 10 kilo zwaarder dan eerder en steeds als ik ergens ging zitten probeerde ik mijn buik te bedekken. Ik was erg onzeker en zat niet lekker in m’n vel. ‘Dit kan niet zo niet verder’ is wat ik dacht.

In de hoop op nieuwe motivatie en een stok achter de deur startte ik met Personal Body Plan. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Het bewust worden van wat je dagelijkse eet, een fijn trainingsschema en een topcoach hebben ervoor gezorgd dat ik weer lekker in m’n vel zit en vol trots in de spiegel kan kijken.

Zonder mijn Personal Body Coach Jeffrey was me dit never nooit gelukt! Jeffrey motiveerde me op de momenten dat ik het zwaar had en liet me genieten van het proces. De vele contactmomenten en het overbrengen van zijn kennis en ervaring geven mij de motivatie om het maximale uit mezelf te halen.

— Raymond

Het plan van Raymond

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Raymond

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3240 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.