Layla:

Ik zit weer lekker in mijn vel!

Layla wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Layla

Ik volgde PBP al geruime tijd en na mijn tweede zwangerschap de stap gezet om PBP te gaan volgen. Wat vond ik het spannend, kan ik dit ook? Lukt het wel met werk, eigen bedrijfje, twee kindjes en m’n huishouden? Ik besef me nu dat het deels voor mij een kwestie van prioriteiten stellen is. Er zijn altijd wel vijf dingen te bedenken die ik rondom huis of voor m’n bedrijfje nog moet/kan doen. Maar dit moet ook! Ik wil weer strak zijn, ik wil me goed en zelfverzekerd voelen dus even m’n eten plannen en sporten heeft ook prioriteit! Ook al is dat soms pas nadat de kindjes op bed liggen en m’n mailbox weggewerkt is (lees: 21.00 uur pas in de sportschool).

Ik ben altijd al met lijnen/voeding bezig geweest, maar altijd met tijdelijk resultaat. Ik was echt het type “alles of niks” (crashen of vreten) en die mindset heb ik nu helemaal niet meer. De combinatie gedragslessen, voeding en training bevallen met super goed! Natuurlijk heb ik ook een aantal mindere dagen gehad, maar nu kan ik mezelf heel goed herpakken en ga ik er weer voor. Zonder direct te denken “laat maar nu is het toch al verpest”. Naast de zichtbare progressie dus ook veel mentale progressie geboekt!

Grootste verandering voor mijn voeding is de verhouding in macro’s (lees veel meer eiwitten). In het begin vond ik dit wel puzzelen. Want ja hoe kom ik daaraan? Waar zitten eiwitten in? Maar nu heb ik de levensstijl al eigen gemaakt en ik heb nog 2,5 maand te gaan! Fysiek ook heel blij met de geboekte resultaten. Ik zit weer lekker in m’n vel en voel me zelfverzekerd! Ik ga lekker zo door! Nog even en mama is zelfs weer zomerproof 😉

— Layla

Het plan van Layla

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.