Imre (26):

Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel, heb meer energie en (bijna) nooit meer rugpijn!

Imre wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Imre

Ik was altijd best tevreden met mijn lichaam, maar wilde nog net wat strakker worden. Tevergeefs heb ik zelf geprobeerd net dat laagje vet eraf te trainen door af en toe te sporten en iets minder te snoepen. Ik had me niet ingelezen en deed maar wat en er gebeurde dus ook vrij weinig. Personal Body Plan helpt je om inzicht te krijgen in dat wat daadwerkelijk verschil maakt. Je wordt met je neus op de feiten gedrukt en krijgt houvast om door te zetten en de juiste veranderingen door te maken. Binnen no-time vlogen de kilo’s en vooral de centimeters eraf.

Bovendien had ik jarenlang last van rugklachten. Sinds ik aan krachttraining doe en met de juiste oefeningen de spiergroepen train heb ik (bijna) nooit meer last van mijn rug. Ik heb ook veel meer energie en sta ‘s ochtends makkelijker op.

Mijn fijne Personal Body Coach Lisanne heeft mij geholpen met onzekerheden. Ze heeft mij ook geholpen om richting te geven waardoor volhouden van het plan een eitje werd.

— Imre

Het plan van Imre

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.