Suzanne:

Ik zit nu op de helft van mijn PBP en had niet durven dromen dat het zo soepel zou gaan

Suzanne wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Suzanne

Uiteten gaan, ik ben er dol op. Gezellig met vriendinnen naar een restaurantje en dan de lekkerste gerechten uitkiezen. Of lunchen in de zon op een terrasje, heerlijk!

Aan het begin van PBP dacht ik dat dit tot het verleden zou gaan behoren, maar gelukkig had ik het mis! Ik kan nog steeds een biertje drinken, een lekkere uitsmijter nemen of een stuk worteltaart als nagerecht kiezen. Als ik de rest van de dag maar bewuste keuzes maak. Eet ik ’s avonds bijvoorbeeld een hamburger dan doe ik het overdag dus wat rustiger aan. En begin ik de dag met een uitgebreid ontbijt dan eet ik ’s middags weer wat lichter.

Bij PBP heb ik geleerd dat er geen ‘goede’ of ‘slechte’ producten zijn maar dat, zolang ik binnen de (voor mij speciaal) aanbevolen calorieën, koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels blijf, ik alles mag eten.

De balans vinden hierin was in het begin nog wel een flinke puzzel maar met behulp van mijn coach ging dat steeds beter. Zij geeft mij dagelijks feedback op wat ik eet en vraagt me ook waarom ik bepaalde keuzes maak. Daarnaast geven de gedragslessen mij inzicht in mijn gewoonte en leren me meer over voeding. Hierdoor eet en kies ik tegenwoordig veel bewuster en heb ik veel minder vaak een schuldgevoel na het eten van bijvoorbeeld een stuk chocolade.

Ik zit nu op de helft van mijn PBP en had niet durven dromen dat het zo soepel zou gaan. Ik zit veel lekkerder in mijn vel, heb meer energie om te sporten en kan ook nog steeds genieten van de dingen die ik lekker vind.

Op naar de volgende drie maanden!

— Suzanne

Het plan van Suzanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.