Paulien (40):

Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel!

Paulien wilde fit worden voor haar bruiloft en volgde daarom Wedding

Het verhaal van Paulien

2016: Het jaar waarin onze prachtige tweede dochter geboren werd, veranderde er veel in ons leven. Fysiek en mentaal zat ik volledig aan de grond en ik bewoog mezelf in een negatieve vicieuze cirkel van stress, een continue gevoel overprikkeld te zijn. Ik werd niet blij van mijn eigen spiegelbeeld. Ik was zover dat ik geen energie meer had om van al dat moois te genieten. En er kwam nog zoveel moois aan: in juli zouden we trouwen.

De knop moest om: ik wilde die stralende bruid zijn, die goed in haar hoofd en in haar lijf zat, die energie had voor alle mooie dingen in haar leven. Ik kan zeggen dat ik mijn doelen glansrijk behaald heb: die stralende bruid stond er.

Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel! En ja het is plannen en dat is niet altijd makkelijk en kost tijd maar de slogan is ‘doe wat voor werkt voor jou’, dus geduld hebben en niet forceren, wat gaat dat gaat, wat niet gaat komt de volgende keer. En hoe fijn is het om bezig te zijn met en voor jezelf en uiteindelijk ook voor de mensen om je heen een veel leuker mens te zijn!

Dank aan mijn lieve Personal Body Coach Marleen van der Horst en dank aan mijn lieve man en familie die ervoor zorgen dat ik tijd in mezelf kan investeren.⠀⠀

— Paulien

Het plan van Paulien

Wedding

Speciaal voor mannen en vrouwen om fit te worden voor de bruiloft

Meer info Start nu gratis

De coach van Paulien

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.