Elize (35):

Ik zit lekkerder in mijn vel en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen!

Elize wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Elize

Toen ik begon met Personal Body Plan had ik weinig kennis over voeding en de invloed van voeding op je lichaam. Ik dacht altijd zolang je voldoende sport, hoef je niet veel bezig te zijn met voeding.

Toch merkte ik dat afvallen moeizaam verliep, ook al sportte ik voldoende. Dat was voor mij het moment om met Personal Body Plan te starten. Na 6 maanden Personal Body Plan heb ik veel meer kennis over voeding en heb ik mijn voedingspatroon hierop aangepast. Dit ging veel makkelijker dan ik had verwacht. Ik dacht dat ik vaak honger zou hebben, maar dat is helemaal niet het geval.

Mijn Personal Body Coach Chrissy helpt mij door veel informatie over voeding te delen en ze motiveert mij om daarop goed te letten. Daarnaast geeft ze mij veel complimenten voor mijn inzet en behaalde resultaten. Bedankt Chrissy!

Ik ben heel blij met het resultaat en kan iedereen Personal Body Plan aanraden.

— Elize

Het plan van Elize

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Elize

Chrissy Zijmers (33)

4.67 / 5

1809 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.