Lotte:

Ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel!

Lotte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lotte

Ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel!

Al heel mijn leven ben ik aan het worstelen geweest met mijn gewicht. Ik viel vaak een aantal kilo’s af op eigen kracht, maar ze kwamen er daarna net zo hard weer aan.

Toen ik in de zomer van 2015 een foto terug zag van mijzelf (in bikini) was de maat vol. Dit kon zo niet langer. Ik zat niet lekker in mijn vel en kwam moeilijk van de bank af. Op dat moment volgde ik Personal Body Plan al een tijdje op Facebook en Instagram en was iedere keer weer verbaasd van al die prachtige resultaten. In augustus schreef ik me in en in september begon mijn PBP avontuur.

Op dit moment voel ik me beter dan ooit. Ik heb energie en zit super lekker in mijn vel. Ik heb al veel geleerd over mijn eigen gedrag, voeding, training en herstel. Ook ik heb zo mijn ups en downs, maar dat hoort erbij. Zolang je het daarna maar weer oppakt. 

Zonder mijn Personal Body Coach Bianca had ik het nooit kunnen doen. Zij is echt mijn stok achter de deur en weet altijd de juiste dingen te zeggen. Zij heeft mij laten zien dat ik het op eigen kracht kan en dat ik trots mag zijn op mijzelf. Ik heb geleerd op een fitte manier te leven waarbij je nog steeds kan genieten. Het is absoluut geen dieet, It’s a way of living!

— Lotte

Het plan van Lotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lotte

Bianca Schrader (49)

4.53 / 5

1727 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.