Katy (32):

Ik zit beter in m’n vel, voel me zelfverzekerder en energieker!

Katy wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Katy

Inmiddels ben ik ruim 8 maanden bezig met mijn Personal Body Plan. Als ik kijk waar ik 8 maanden geleden stond en waar ik nu sta voel ik me zo veel beter! Lichamelijk maar ook zeker mentaal!

Ik begon met het thuis trainen door de c-maatregelen, dit was een fijne opstart. Ook goed te combineren met m’n dochter. Toen de sportscholen weer open gingen ben ik naar de sportschool gegaan en sindsdien train ik daar. Ik heb er zo veel plezier in!

Qua voeding heb ik echt geleerd dat het om balans gaat! Die frietjes kunnen af en toe echt nog wel en een wijntje ook! En juist door die balans is het goed vol te houden. Het wordt een levensstijl en is geen dieet. Dat heeft mijn Personal Body Coach Mariska mij ook geleerd. Super fijn! Als ik vragen heb over voeding kan ze me ook altijd helpen en ze weet me goed te motiveren! Echt een fijne Personal Body Coach die goed luistert naar wat je nodig hebt.

Ik zit beter in m’n vel, voel me zelfverzekerder en energieker! Ook heb ik veel minder last van mijn PDS (prikkelbare darm) sinds ik goed eet en beweeg!

— Katy

Het plan van Katy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Katy

Mariska Derksen (35)

4.65 / 5

493 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.