Denise (29):

Ik zat al tijden niet lekker in mijn vel maar gunde mijzelf geen tijd er iets aan te doen. Altijd maar bezig met het gezin

Denise wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Denise

Na de geboorte van mijn 2 kinderen, was ik zwaarder dan ooit!

Elke ochtend weer voor de kast, wat trek ik aan? Zie je zo die zwembandjes, zie je zo die dikke buik? Ik was het zat maar gunde mijzelf niet de tijd er iets aan te doen! Ik ben gewoon moeder en we laten het zo. Toch ga je zoeken naar iets om beter in je vel te komen, 30 dagen challenges, anders eten. Het werkte niet zoals ik zou willen.

Toen kwam ik Personal Body Plan tegen, wat een resultaten zeg! Dat kan ik nooit was het eerste wat ik dacht, maar het bleef knagen. Op 4 januari begon mijn avontuur. Samen met je coach kijk je wat werkt voor jou. Door trainingen in te plannen maak je een afspraak met jezelf. Je moet die tijd wel nemen. Door mijn eten te tracken zie ik hoeveel ik binnen krijg, ik bleek al die tijd te weinig te eten.

We eten met het hele gezin heerlijk gevarieerd, allerlei creatieve baksels komen voorbij! Het is echt een levensstijl, je moet durven en willen veranderen. Nu ik in de spiegel zoveel verandering zie vind ik het nog fijner om bezig te zijn met sporten en lekker gezond eten! Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik geniet van elke stap die ik dichterbij kom

— Denise

Het plan van Denise

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.