Jeroen (27):

Ik zag alle mooie resultaten voorbij komen en ik dacht dat wil ik ook

Jeroen wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jeroen

Ik was een beetje de weg kwijt, maar heb deze met PBP terug weten te vinden. Hoewel ik al bijna 8 jaar ‘serieus’ aan fitness deed en ‘met eten bezig was’ blijkt nu wel dat dit veel efficiënter kon. Die efficiency heeft PBP mij gebracht.

Heel stiekem (over een langere periode) was mijn vetpercentage weer opgelopen en zat ik niet lekker meer in mijn vel. Door middel van de combinatie voeding en gedragslessen kijk ik nu heel anders tegen keuzes aan en maak ik ze veel bewuster. De intensiteit van de trainingen past precies bij mij. Iedere keer kun je weer tot het uiterste gaan!

Ik heb meer bereikt dan ik had kunnen dromen in 16 weken, maar doe nog steeds alle leuke dingen die ik voorheen deed. Zonder feestjes, festivals en lekker eten houd ik het niet vol.

Je hoeft jezelf niets te verbieden, je verandert je lifestyle. Ik zie PBP als een levensles die ik de komende jaren met me mee kan nemen als extra bagage. Twijfel je nog na het zien van de resultaten en lezen van dit stukje? Dan kan ik alleen zeggen, probeer het gewoon. Je zult verbaast zijn van je eigen resultaat, net als ik!

— Jeroen

Het plan van Jeroen

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.