Whitney:

Ik wilde nóg meer uit mezelf halen.

Whitney wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Whitney

Een paar jaar geleden heb ik het roer zelf al omgegooid en had ik samen met een personal trainer al veel bereikt. In die jaren al bijna dertig kilo verloren, met voedingsschema’s en trainingsschema’s. Maar toch wilde ik eens iets anders na die jaren, ik wilde nog meer bereiken en het beste uit mezelf halen.

Ik volgde Personal Body Plan al een hele tijd op Instagram en kende iemand die het ook deed, maar toch bleef ik twijfelen. Tot mijn eigen sportschool zich aansloot bij Personal Body Plan. Toen heb ik toch de stap gezet. Best decision ever.

Ik ben nu al een half jaar bezig en heb weer voor anderhalf jaar ingeschreven. Op mentaal gebied heb ik veel geleerd van de gedragslessen en heb zo mijn ups en downs gehad. Mijn Premium Coach Naomi heeft me veel tips gegeven en geleerd dat wanneer ik even niet lekker in mijn vel zit, ik goed op mezelf moet letten. Ik heb nog veel te leren om de beste versie van mezelf te worden, maar mijn coach helpt me daarbij met tips, eerlijkheid en motivatie!

— Whitney

Het plan van Whitney

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.