Claudia:

Ik wil door!

Claudia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Claudia

Eind januari begon ik met een soort ‘nu of nooit’-gevoel aan Personal Body Plan. Ik voelde me al veel te lang niet lekker meer in mijn eigen lijf, had een pijnlijke schouder en arm als gevolg van langdurige rsi-klachten, en ook mentaal kon ik wel een positieve boost gebruiken. Ik besloot me een half jaar lang volledig op mezelf te richten en Personal Body Plan tot mijn belangrijkste prioriteit te maken. Ik ben ‘domweg’ het plan gaan volgen en heb mezelf alle tijd gegund om aan alle veranderingen te wennen.

Ik vond het vanaf het begin af aan heel fijn om niet zelf te hoeven nadenken over mijn trainingsschema en mijn voeding, en om mijn ei kwijt te kunnen bij mijn Personal Body Coach Cindy op de momenten dat ik daar behoefte aan had. Cindy voelt uitstekend aan wanneer ze me maar even m’n gang moet laten gaan, en wanneer ze juist de stok achter de deur moet zijn. Wat een fijne coach!

De eerste maanden ging ik vooral op de automatische piloot: het heeft me op sommige momenten behoorlijk veel energie gekost om mijn trainingen af te werken met mijn onwillige, pijnlijke arm, en ook om drie keer per dag een voedzame, PBP-proof maaltijd op tafel te zetten, bepaald niet mijn sterkste punt.

Toch heb ik vrij snel een mentaal omslagpunt bereikt. De positieve boost die ik kreeg van de vierwekelijkse metingen, waarbij al snel duidelijk werd dat consistentie écht de sleutel tot succes is en de resultaten ook duidelijk te zien waren op m’n foto’s, gaven me iedere keer weer een euforisch gevoel en de kracht om ook door te zetten op de momenten dat ik even wat minder gemotiveerd was. Ik voelde de kracht in mijn lichaam toenemen, en ook mentaal ging ik me steeds sterker én happier voelen.

Mijn mindset is compleet veranderd door Personal Body Plan: daar waar ik in het verleden naar een makkelijk alternatief voor een volwaardige maaltijd zou grijpen, gooi ik nu een zakje rauwkost en een stuk zalm in een kom, het komt niet eens meer in me op om voor ongezond gemak te kiezen. En ging ik vroeger standaard met tegenzin naar de sportschool, nu heb meestal zelfs gewoon zin om te gaan trainen, vooral omdat ik weet dat ik me na afloop altijd beter voel. Personal Body Plan is mijn ‘ding’ geworden, en het gevoel dat overheerst is dat ik nooit meer terug wil naar de oude situatie, ik wil door!

Het geeft zo’n fijn gevoel van vrijheid om weer onbezorgd in een bikini rond te kunnen huppelen, weer mooie vormen in mijn lichaam terug te zien komen, met een glimlach op mijn gezicht naar mezelf in de spiegel te kunnen kijken, zo fijn ook om niet meer dat zeurende stemmetje te horen dat maar blijft herhalen dat het nu toch echt tijd wordt om het roer om te gooien.

Het roer ís om. Over twee weken is mijn eerste plan afgerond, en ik ben sowieso heel tevreden met het resultaat op ieder denkbaar niveau. Ik ga dan ook zeker door met Personal Body Plan, met mijn coach, want voor mijn gevoel sta ik pas aan het begin van mijn nieuwe levensstijl en kan ik er nog veel meer uithalen. Ik kan me er nu al op verheugen om te bedenken waar ik volgend jaar rond deze tijd sta!

— Claudia

Het plan van Claudia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.