Nadine:

Ik weet zeker dat ik nooit meer word als een half jaar geleden

Nadine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nadine

Nadat ik in Januari 2016 was begonnen met een crashdieet merkte ik in de zomer, toen ik mijn normale leven oppakte, dat de kilo’s er wel erg snel weer aan kwamen en besloot ik dat het anders moest. Ik begon met Personal Body Plan.

Ik dacht dat het mij nooit zou lukken om 3-4 keer per week te sporten omdat ik aan het afstuderen was en een druk sociaal leven heb. Ik was bang dat mijn studentenleven met feestjes en andere leuke dingen voorbij zouden zijn maar ook dit past prima in mijn plan.

Ik heb geleerd dat door een goede planning en je doel voor ogen blijven houden er heel erg veel mogelijk is.

Ik ben heel erg tevreden met wat ik tot nu toe al heb bereikt en ik weet zeker dat ik nooit meer word als een half jaar geleden.

Dit alles was me niet gelukt zonder mijn Coach Cindy. Als ik een dipje had hielp zij me door mijn doel voor ogen te houden

— Nadine

Het plan van Nadine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.