Linda:

Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn

Linda wilde afvallen en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Linda

Voor mijn zwangerschap was ik op eigen houtje 15 kilo afgevallen en was heel tevreden met dit resultaat, maar tijdens mijn zwangerschap ben ik toch wat extra kilootjes aangekomen en die waren er maar moeilijk af te krijgen. Ik heb het eerst zelf geprobeerd, maar het lukte me niet, tot grote frustratie. Half maart heb ik mij ingeschreven voor Personal Body Plan en nu, 5 maanden later, ben ik zelfs slanker dan ik was voor mijn zwangerschap.

In het begin van Personal Body Plan was het behoorlijk zoeken naar wat voor mij werkte, maar ik heb ondertussen mijn voedingspatroon onder de knie en ben blij dat het past in mijn levensstijl. Wat ik voornamelijk heb geleerd van Personal Body Plan is balans te houden in mijn voeding. Als ik een dagje geen zin had om op te letten wat ik at, compenseerde ik dat de dag erna en dit heeft altijd goed gewerkt. Ik ben helemaal niet streng geweest in wat ik wel en niet mocht eten, daar geloof ik namelijk niet in, maar ik probeerde van alles wel wat minder te eten. Ook heeft Personal Body Plan mij goed inzicht gegeven in mijn eetpatroon en is het voor mij nu duidelijk waar mijn valkuilen liggen.

Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb gezet om Personal Body Plan aan te gaan en zit nu in ieder geval weer lekker in mijn vel en voel me zekerder dan ooit.

— Linda

Het plan van Linda

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.