Chloé:

Ik weet nu wat mij te doen staat en waarvoor ik het doe.

Chloé wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Chloé

Ook ik volgde Personal Body Plan een tijdje via Instagram. Toen mijn collega startte met Personal Body Plan en er binnen een maand al resultaat te zien was, durfde ik op dat moment de knoop door te hakken om ook te starten. ⠀

Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Ik zie fysiek resultaat maar voel mij ook veel energieker. Ook in de sportschool voel ik mij nu meer op mijn gemak, waar ik voorheen doelloos rondliep, weet ik nu wat mij te doen staat en waarvoor ik het doe. ⠀

Dankzij de tips van mijn Premium Coach Marloes van der Linden, ga ik ook verstandiger met mijn voeding om. Tegelijkertijd kan ik blijven genieten van guilty pleasures, zoals frietjes, hamburgers en wijn! Ook helpt zij mij enorm om focus te houden in gedrag, voeding en sport op momenten wanneer ik het wat drukker heb op werk.

— Chloé

Het plan van Chloé

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.