Leonie (30):

Ik weet nu de juiste keuzes te maken

Leonie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Leonie

Voor ik begon met Personal Body Plan was ik al redelijk sportief. Ik deed aan hardlopen, maar trainde niet echt consistent. Mijn grootste uitdaging zat ‘m in mijn voedingspatroon. Ik at teveel en had geen controle over de porties die ik had.

In de loop van de jaren kwam ik steeds meer aan en ik wist dat er iets moest veranderen. De knop ging om en ik viel zelfstandig 5 kilo af. Ik vond het echter moeilijk om het vol te houden en mijn resultaat te behouden. Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Tessa Benda zijn voor mij nu echt die stok achter de deur.

Sinds de start van mijn Personal Body Plan weet ik zelf de juiste keuzes te maken, maar geniet ik alsnog van al het lekkers. Ook de trainingen helpen mij bij het behouden van mijn progressie. Trainen geeft me namelijk veel energie. Daarom ga ik binnenkort van drie keer naar vier trainingen per week.

— Leonie

Het plan van Leonie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Leonie

Tessa Benda (28)

4.76 / 5

990 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.