Renée (28):

Ik weet nu dat ik mijn doelen kan najagen én behalen!


Renée wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Renée

Jaren geleden heb ik al eens Personal Body Plan gedaan. Hoewel ik toen heel snel veel afviel en ik heel happy was met de resultaten ben ik toen gestopt.

Na een ongeluk was ik fysiek op een dieptepunt beland en besloot ik weer te starten met Personal Body Plan. Ik was het vertrouwen in mijn eigen lichaam volledig kwijt en ook mentaal had ik het niet makkelijk.

Na een jaar Fat Burning ben ik over gestapt op Muscle Shaping. Dit was ook weer even slikken want dat gaf in het begin weer hele nieuwe uitdagingen. Ik ben nu in gewicht zwaarder dan ik was toen ik in december 2019 startte. Maar als je de foto’s naast elkaar legt kan je zien dat ik veel sterker en strakker ben. Ik heb geleerd dat het “ideale plaatje” maar een plaatje is en verre van ideaal. Ik heb een hoop moeten opgeven om te komen waar ik nu ben maar ik ben wel op een punt in mijn leven dat ik weer mijn dromen kan najagen.

Tuurlijk zijn er nog dagen dat ik mezelf het liefst in mijn joggingbroek en een oversized trui op de bank parkeer. Maar ik heb ook geleerd dat dat helemaal niet erg is, als ik de dag erna maar weer de kracht kan vinden om de schouders eronder te zetten.

Dat zorgt ervoor dat ik het vertrouwen heb dat ik mijn doelen niet alleen kan najagen, maar ook kan behalen! Tamara is mijn Personal Body Coach vanaf het begin van mijn traject. Zij is absoluut de sleutel tot mijn kleine succesvolle stapjes geweest.

Ze weet me altijd op de juiste manier te motiveren, laat me inzien dat een stapje terug niet altijd negatief is en staat altijd voor je klaar. Het is echt een topper!

— Renée

Het plan van Renée

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Renée

Tamara Quezada (26)

4.6 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.