Chris (29):

Ik weet in ieder geval dat de keuze om Personal Body Plan volgen mijn beste keuze is geweest.

Chris wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Chris

In juni 2020 begonnen met Personal Body Plan omdat ik niet tevreden was als ik in de spiegel keek. Ik volgde Personal Body Plan al langer en was altijd verbaasd van de progressie foto’s van andere en vroeg mij af kan ik dit ook, en past het wel bij mij. Ik had altijd het gevoel van niet en dat was ook de drempel waardoor ik mij nooit aanmelden. Tot mijn vrouw na de zwangerschap ook niet tevreden was over haar lichaam en dit wel ging volgen was dit voor mij meteen aanleiding om het ook te doen met de gedachten dat ik zo een extra stok achter de de deur had.

Ik koos voor het Fat Ripping programma en startte vol enthousiasme. Ik had 0 kennis qua voeding en qua sport deed ik voorheen aan voetbal maar door blessures was ik daarmee gestopt. Sporten in de sportschool deed ik af en toe, maar eigenlijk altijd het zelfde en er was totaal geen progressie. Mijn doel was afvallen en er wat gespierder uitzien. Eenmaal begonnen en met de juiste informatie ging het mij eigenlijk heel gemakkelijk af. Iets wat ik nooit verwacht had maar omdat het zo goed ging boekte ik ook snel progressie. Mijn streefgewicht van 80kg had ik dan ook snel bereikt. Omdat je alles mag eten en er geen goed of fout is, werkt dit ontzettend goed voor mij. Het is tenslotte een lifestyle en geen dieet wat je volgt. Mijn omgeving zag ook de verandering en dat was mij stukje erkenning wat mij nog gemotiveerde maakte.

Omdat mijn streef gewicht snel was behaald, veranderde ik mijn doel naar 75kg zodat ik daarna kon beginnen aan het Muscle Building Plan.

Ik ben hier nu 1 maand mee bezig en voor mijn gevoel boek ik ook hiermee al snel vooruitgang. Ik zit lekker in mijn vel en voel mij top fit. Iets wat ik nog nooit heb ervaren. En omdat het geen dieet is en alles mag is dit ook heel makkelijk vol te houden. Tuurlijk heb ik wel eens geen zin om te sporten of eet ik “slecht” maar dat kan en mag gewoon. Doe wat werkt voor jou en dat is voor iedereen anders. Ik weet in ieder geval dat de keuze om Personal Body Plan te volgen mijn beste keuze is geweest.

Mijn Personal Body Coach Tom is vooral een stok achter de deur geweest en zoekt en denkt mee in oplossingen. Voorziet mij van de juiste info en kan je laten inzien dat het soms helemaal niet zo erg is als het lijkt. Ik heb een hele goede band met mijn coach en het voelt totaal niet formeel. Ik ken hem niet persoonlijk, maar zou zo met hem op het terras een biertje kunnen drinken.

— Chris

Het plan van Chris

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Chris

Tom Wessels (33)

4.66 / 5

211 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.