Anouk (23):

Ik was tijdens mijn studententijd altijd moe en futloos, nu heb ik hier vrijwel geen last meer van

Anouk wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anouk

Twee jaar geleden besefte ik dat ik niet fijn in mijn vel zat. Ik was ontzettend aan het genieten van het studentenleven, maar verloor mijzelf hier helemaal in. De biertjes en het ongezonde eten werden meer regel dan uitzondering. Het werd tijd om aan de slag te gaan.

Het eerste jaar heeft mijn vriend mij ondersteund en gemotiveerd om het sporten weer op te pakken en gezonder te eten. Na bijna een jaar merkte ik dat ik niet veel vooruitgang meer boekte en werd het tijd om me te verdiepen in voeding en sporten. Toen ben ik bij Personal Body Plan uitgekomen en heb ik me ingeschreven voor het Fat Burning Plan met als coach Bregje Simons.

Zij heeft me altijd fijn geholpen met alles waar ik tegenaan liep en dacht goed mee in situaties om alles nóg beter te laten gaan. Ik heb veel geleerd over voeding en voedingswaarden en dat je absoluut nog kunt genieten van een lekker drankje en hapje wanneer je dit wil, zolang je het niet overdrijft en het daarna weer oppakt.

In januari is mijn tweede jaar Personal Body Plan begonnen en ik kan niet wachten om over te gaan naar het muscle shaping plan wanneer de sportscholen weer open mogen.

Bregje heeft me altijd geholpen om het beste uit mezelf te halen door mij zelf na te laten denken over mijn doelen en waarom ik iets wil bereiken. Samen een plan om te stellen om hiermee aan de slag te gaan.

 

— Anouk

Het plan van Anouk

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.