Janneke (34):

Ik was al jaren bezig met afvallen maar nooit kon ik dé manier vinden om op gewicht te blijven

Janneke wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Janneke

Ik was al een jaren bezig met afvallen en heb dan ook allerlei soorten diëten gevolgd. Allemaal zonder blijvend resultaat. Na 3 maanden te hebben gereisd was ik er helemaal klaar mee. Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en training, en ben op eigen kracht een aantal kilo’s kwijt geraakt. Echter miste ik de kennis, structuur en die stok achter de deur.

Ik was op dat moment PBP al een tijdje aan het volgen, maar ik durfde de stap nog niet helemaal te nemen. Ik ging weer maand op reis, maar ik wist niet goed hoe ik ervoor kon zorgen dat ik op gewicht bleef. Hoe kon ik ervoor zorgen dat ik evengoed geniet van al dat lekkers en niet direct aankom in gewicht? Ik had mijn keuze gemaakt, na deze reis begin ik direct met PBP. Ik kon niet wachten!

Nu is het een half jaar later en zit het 1e half jaar erop. Ik heb er geen seconde spijt van gehad! Ik ben zo enorm blij en trots met de progressie die ik heb gemaakt in dit half jaar. Het is hard werken maar het is het allemaal waard. Vooral ook op mentaal vlak heb ik zo enorm veel geleerd. PBP heeft ervoor gezorgd dat ik lekker kan genieten van eten zonder mezelf schuldig te voelen. Als ik een feestje heb gehad of iets teveel heb gegeten, dan weet ik nu hoe ik daarmee om moet gaan. Ik heb ervoor gekozen er nog een half jaar aan vast te plakken. Ik durf het nog niet helemaal los te laten en wil gaan werken naar het moment dat ik ‘alleen’ deze nieuwe levensstijl kan gaan toepassen. Want een nieuwe levensstijl is het écht!

— Janneke

Het plan van Janneke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.