Loeki (24):

Ik voel mij zelfverzekerder, fit en ik zit de hele dag vol energie!

Loeki wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Loeki

Toen ik begon met Personal Body Plan was ik nog twijfelachtig of het echt zou werken. Ik volgde hun Instagram al een tijdje en ik was geïnspireerd door iedereen zijn resultaten! Ik ben nooit echt zwaar geweest, maar na een lange periode van school en studeren was ik de afgelopen jaren flink wat kilo’s aangekomen.

Zo blij ben ik met de keuze om te starten met Personal Body Plan. Ik voel me enorm fit, ben flink wat afgevallen en ik zit weer goed in mn eigen vel! Qua voeding wist ik de meeste tips en tricks wel, omdat ik een voedingsgerelateerde opleiding heb gevolgd. Qua training had ik echter veel bijsturing nodig.

Samen met mijn Personal Body Coaches ben ik tot een heel mooi eindresultaat gekomen. Ik heb meerdere Personal Body Coaches gehad tijdens dit traject (je kunt kosteloos wisselen). Ze hebben mij allemaal verder geholpen, voornamelijk om mij te motiveren en te helpen waar nodig. Mijn huidige Personal Body Coach Marco zorgt er voor dat ik scherp blijf en mezelf niet laat terugvallen. Hij is er altijd wanneer ik vragen heb en steunt mij waar nodig!

Personal Body Plan heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik mij zelfverzekerder voel, maar ook merk ik dat ik meer energie heb. Ik was voorheen vaak moe terwijl ik nu de hele dag vol energie zit!

Ik ben heel erg trots op mezelf!

— Loeki

Het plan van Loeki

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Loeki

Marco van de Scheur (31)

4.72 / 5

2131 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.