Arjan (31):

Ik voel mij weer fitter en zelfverzekerder

Arjan wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Arjan

Ik was vroeger aardig sportief en goed fit, maar dat is in de loop der jaren minder geworden. Mede door diverse blessures en een gebrek aan motivatie heb ik dit laten verslonzen en ben ik langzaam steeds zwaarder geworden. De laatse twee jaar heb ik zelf een aantal keer geprobeerd om weer sportiever te worden en wat af te vallen maar door een gebrek aan motivatie (corona) en andere excuses mislukte dit steeds.

Mijn vriendin maakt al bijna één jaar gebruik van Personal Body Plan, en door haar resultaten ben ik ook overstag gegaan om mijzelf in te schrijven. Ik ben hier erg blij mee want mede dankzij mijn Personal Body Coach en Personal Body Plan voel ik mij weer fitter en zelfverzekerder. Ieder weekend wordt er ook gewoon nog een biertje gedronken en gaat regelmatig de bbq aan. Ik zorg wel dat dit dan binnen mijn budget past maar hoef er verder weinig moeite voor te doen.

Ik heb voor Beau gekozen omdat zij zelf ook sportblessures heeft gehad, waardoor zij mij op dat gebied ook kon coachen. Verder helpt ze mij om mijn voeding op orde te krijgen. Op dagen dat het minder gaat of ik wat slechter bij houd wat ik eet en doe, vraagt ze of ze mij ergens bij kan helpen, of er wat is en probeert ze mij te motiveren. Daarnaast is er af en toe ook gewoon een sociaal praatje.

— Arjan

Het plan van Arjan

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.