Ingeborg (30):

Ik voel mij weer energiek, ben vrolijk en zit weer lekker in mijn vel!

Ingeborg wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ingeborg

Na mijn tweede bevalling was ik moe, futloos en behoorlijk aan het eten geslagen. Onze kids slapen niet ’s nachts en ik zorg altijd dusdanig voor iedereen in de nacht en overdag dat ik mijzelf vergat. Dit betekent dat ik snel tussendoor “slechte” dingen at om overeind te blijven staan.

Ondanks altijd fanatiek gesport te hebben wist ik de knop niet om te zetten. Bovendien liep ik vast met het ketogeen dieet, omdat mijn lijf het niet aankon. Ik had van een vriend gehoord over Personal Body Plan en dacht: een stok achter de deur ! Dat is het enige wat ik nodig heb. Ik ben zelf fysiotherapeut en weet wat goed is, maar dat betekent niet dat je het zelf dan ook daadwerkelijk uitvoert. Ook wij hebben die houvast nodig. Ik schreef mij meteen in en begon die maandag.

Mijn eerste Personal Body Coach was Guus, wat een topper! We zijn uit hetzelfde hout gesneden en net als ik is hij ook flink gedisciplineerd. Na enige tijd ben ik gewisseld van coach, omdat ik graag een vrouwelijke coach wilde ervaren die mij daarin juist wat temperde, zoals nu op vakantie. Als trotse bonus moeder van twee en biologische moeder van twee sta ik hier weer met een lach. Energiek, vrolijk en lekker in mijn vel. Buiten de vakantie om houd ik mij aan de voedingsrichtlijnen en trainen doe ik consistent. Dit is wat je dan bereikt.

Ik ben Personal Body Plan super dankbaar. Het was en is iets wat voor mij houvast geeft, zowel fysiek als mentaal. Het heeft me echt goed gedaan. Ik laat het ook niet meer los en blijf werken aan de beste versie van mijzelf! Bedankt beide Personal Body Coaches, Guus van der Valk en Anne Lotte de Weerdt, voor jullie liefdevolle feedback en hulp tijdens mijn plan!

— Ingeborg

Het plan van Ingeborg

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ingeborg

Anne Lotte de Weerdt (31)

4.7 / 5

1568 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.