Stefanie (32):

Ik voel mij veel energieker dan eerst

Stefanie wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Stefanie

Tijdens mijn zwangerschap ben ik veel overbodige kilo’s aangekomen, doordat ik mijn zwangerschap een beetje als excuus gebruikte, om zo veel te eten als ik maar wil. Daarna bleef ik gewoon dooreten en viel in de slachtofferrol. Ik zag gewoon niet dat ik (1,54 m lang btw.) dezelfde porties at als mijn partner (bijna 2 m en erg actief) en bleef tegen mezelf zeggen, dat ik niet snap wat er mis gaat en dat het waarschijnlijk aan mijn leeftijd ligt dat ik niet kan afvallen, of aan het feit dat ik een kind heb gebaard. Ik begon te sporten, maar dit alleen hielp niet echt. Toen zag ik resultaten van een dame langskomen, waarmee ik heb gestudeerd. Als het geen bekende was geweest, was ik waarschijnlijk nooit gestart en zou hebben gedacht dat het allemaal bewerkte foto’s zijn.  

Toen ik met Personal Body Plan startte, geloofde ik er eigenlijk niet in, dat dit resultaat zal opleveren, maar ik dacht “ik heb toch niets te verliezen, in het ergste geval blijft het zoals het nu is”. Ik ben lang genoeg sponsor van een sportschool geweest, alleen is de barrière om naar de sportschool te gaan, voor mij persoonlijk, veel groter dan een app op mijn mobiel te openen, waarin je daadwerkelijk contact met een echt mens en altijd zicht op je progressie hebt. Ook is voeding voor mij echt DE factor, die bij mij, naar mijn gevoel, het meeste weegt.  

Personal Body Plan doe je samen, de sportschool doe je alleen. Ik heb nogal eens moeite met mijzelf motiveren, maar met Personal Body Plan lukte het wel, en resultaat boeken ging veel sneller dan ik dacht. De truc is: alles kan, niets moet! Het is een leefstijlverandering, geen crash-dieet (volgens mij volgt de echte crash pas na zo’n dieet).  

Het is even puzzelen om erachter te komen wat werkt voor jou, maar mij heeft het al heel erg geholpen, een persoonlijk budget aangewezen te krijgen, anders zou ik waarschijnlijk 1.000 kCal meer eten, dan ik verbruik. Door Personal Body Plan heb ik dit weten te compenseren en maak gezondere keuzes. Daar hoef ik al helemaal niet meer over na te denken. En dat betekent niet, dat ik iets lekkers laat liggen.  

Ik raadt Personal Body Plan aan iedereen aan, niet alleen om af te vallen. Je hebt maar één lichaam, dus moet je er ook goed voor zorgen! Het veranderen van mijn leefstijl met behulp van Personal Body Plan, heeft mijn hele leven veranderd, niet alleen mijn gewicht. 

 Ik voel mij veel energieker dan eerst. Ook zit ik veel lekkerder in mijn vel en heb veel meer zelfvertrouwen. Ook al voelt het raar om dit te zeggen: ik vind mezelf inmiddels mooi zoals ik ben. Ik ben echt tevreden. Het grote werk is gedaan, nu nog de fine-tuning. 😉 

Mijn Personal Body Coach Gaby is heel erg betrokken en erg begripvol, ook als het eens wat minder gaat. Het verbaasde me erg toen ze voor het eerst tegen me zei, dat ik ook gewoon chips mag eten en ze zelf met ideeën kwam, hoe ik mij het beste kan voorbereiden op een weekendje weg of een etentje elders (vóór de lockdown uiteraard). Ze denkt altijd met mij mee en voor mij is ze definitief meer dan een coach, immers heb ik mijn resultaat ook gedeeltelijk aan haar te danken en je bouwt ook gewoon een band op met elkaar. Ik heb absoluut niets aan te merken op Gaby’s coaching. 😊

— Stefanie

Het plan van Stefanie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Stefanie

Gaby Jacobs (31)

4.79 / 5

973 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.