Jessie (25):

Ik voel mij fysiek en mentaal zoveel beter en daar ben ik heel erg dankbaar voor

Jessie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jessie

2 jaar geleden ben ik begonnen met mijn Personal Body Plan na het succesverhaal van mijn collega. In het begin was het nog even zoeken maar ik ben zo blij dat ik hieraan ben begonnen. Ik ben veel actiever geworden en maak nu gezonde en bewuste keuzes.

Ik hou ook enorm van borrelavondjes en ook dit kan ik prima combineren met mijn Personal Body Plan. Ik zorg ervoor dat ik de dag daarna alles weer heerlijk oppak en weer terug kom in die goede flow. Ik voel mij fysiek en mentaal zoveel beter en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Ik heb mijn slechte gewoontes omgebogen naar actieve gezonde gewoontes. Ik voel mij heel sterk en zelfverzekerd. Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen bereiken.

Ik heb eerst 2 jaar bij Personal Body Coach Nynke Minnema gezeten en zij was een topper. Gaf mij goed advies en ook dat steuntje in de rug wanneer het niet zo lekker ging. Zij is met zwangerschapsverlof gegaan en nu zit ik bij Personal Body  Coach Marco van de Scheur. Hij geeft mij goed advies en helpt mij nieuwe doelen te stellen zodat ik mijzelf blijf uitdagen.

 

— Jessie

Het plan van Jessie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jessie

Marco van de Scheur (30)

4.72 / 5

2078 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.