Brigitte (27):

Ik voel mij fitter dan ooit!

Brigitte wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Brigitte

Dieet? No way!

Al enige tijd liep ik met het idee rond fitter te willen worden (lees: 2 jaar), maar je kent vast het standaard riedeltje: geen tijd, ik ben te druk, dat kan ik vast niet en waar moet ik überhaupt beginnen?

Toen ontdekte ik Personal Body Plan! Wat mij vooral erg aansprak, is dat het geen dieet is maar echt een nieuwe manier van leven. Blijven genieten? Hell yes! No way dat ik het anders vol had kunnen houden.

Mijn doel was niet zo zeer om af te vallen, maar voornamelijk om fitter te worden en niet terug te vallen in de gebruikelijke excuses die ik voor mezelf altijd paraat had staan. Ook had ik iedere avond een onwijs opgezette buik van al het eten, daar wilde ik graag vanaf.

Gedurende de eerste periode van Personal Body Plan vlogen de kilo’s er tot mijn verbazing af (tot nu toe 6 KG). Al snel had ik door: mijn uitdaging is niet om fit te worden, maar om fit te BLIJVEN. Personal Body Plan is daarvoor een goede stok achter de deur, ook in combinatie met de pijler Gedrag. Hierdoor voel ik mij fitter dan ooit! (Nooit verwacht dat ik dat zou zeggen, hihi)

Die stok achter de deur is vooral ook je Personal Body Coach, die over je schouder meekijkt. Mijn coach is Iris, wie altijd klaar staat om mijn vragen te beantwoorden, mij te motiveren én mij een schop onder m’n kont te geven waar nodig haha.

Ik ben er zelf eigenlijk niet zo van om dit soort dingen te delen, maar voordat ik met Personal Body Plan startte, raakte ik super geïnspireerd door alle positieve verhalen die ik op Instagram las en de fantastische resultaten die velen van jullie geboekt hebben. Daar mag iedereen mega trots op zijn! 🤗

Good luck!

— Brigitte

Het plan van Brigitte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Brigitte

Iris Mulder (30)

4.39 / 5

270 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.