Martijn (36):

Ik voel mij fit en mijn energie is structureel hoger

Martijn wilde fit worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Martijn

Eind 2020, lusteloos op de bank. Al maanden niet tegen een bal kunnen slaan of schoppen. Lokale restaurants konden op mij rekenen in het kader van “support your local”.

Lamlendigheid en vermoeidheid nam alsmaar toe. De knop moest om. Op 4 januari 2021 ben ik samen met mijn Personal Body Coach Djamila begonnen. Het doel; mentaal en fysiek weer fit worden. Wat een progressie na 4 , na 8, na 12 enz weken. Met ups en downs, maar dat stipje aan de horizon niet uit het oog verliezend. Trots op mijzelf en heel veel dank aan Djamila.

Djamila is een Personal Body Coach die op een positieve manier coacht. Die de positieve punten pakt ongeacht hoe groot die ook zijn. Je blijft herinneren aan dat ene doel. Terugslag hoort erbij, maar door haar sta je er niet al te lang bij stil. Zo ga je weer verder aan het werk. Ze is objectief, staat voor je klaar en wat een motivator. Ik kijk ernaar uit om verder met je te gaan. Thanks!

Het doel dat ik voor ogen had is behaald, mede door Personal Body Plan. Het smaakt naar meer. Ik voel me fit, energie is structureel hoger, lamlendigheid soms, maar alleen als ik dat zelf wil en belangrijkste; trots!

— Martijn

Het plan van Martijn

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Martijn

Djamila Smit (39)

4.78 / 5

407 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.